Svet-Stranek.cz
Osobní stránka na adrese: prosperita.firemni-web.cz

Podstata systému:Osobní stránka na adrese: prosperita.firemni-web.cz

Podstata systému

Objednáte si zboží, které společnost nabízí. Zaplatíte za zboží nebo zálohu na zboží a nabídnete tuto příležitost dalším dvěma lidem.

Platby nejsou tak vysoké, aby si to nemohl i obyčejný člověk dovolit ( 680,- Kč, 2 000 nebo 2 500Kč) a kromě toho to nejsou jen peníze za nákup zboží, ale investice, která se nám bohatě vrátí. Zhodnocení se vůbec nedá srovnávat s úroky ve finančních ústavech, které jsou většinou jen málo nad výší inflace.

Tento systém prodeje funguje velmi dobře a spolehlivě ve světě již minimálně 5 let, u nás se objevil právě před rokem. Od té doby si tímto způsobem vydělaly již stovky lidí, kteří na projekt, jehož jsou součástí, nedají dopustit. Není znám případ, že by člověk splnil podmínky prvního nákupu a doporučení 2 lidí a nedostal slíbenou odměnu.

Až budete mít zboží doma a peníze ne účtu, uvidíte, jak se zájem o toto podnikání mezi Vašimi známýni zvýší a jak si to budou chtít také vyzkoušet. Proč ne, čím více lidí, tím častěji budete dostávat odměnu.

Tyto 3 projekty Vám nabízím na následujících stránkách.

Pokud se neorientujete na burze, Forexu apod. a nemáte na tyto aktivity dost peněz, je to snad jediný způsob, jak si skutečně vydělat a investovat i do budoucna.