Svet-Stranek.cz
Osobní stránka na adrese: prosperita.firemni-web.cz

Nemusíte nic prodávat:Osobní stránka na adrese: prosperita.firemni-web.cz

Nemusíte nic prodávat

Nabízím Vám tři projekty, na kterých se mi líbí tři věci.

1. Nemusíte nic prodávat. Nemusíte běhat od domu k domu a nabízet, vnucovat kolegům v práci, rodině a přátelům. To je pro mě obrovská úleva.

2. Nemusíte shánět spousty stále dalších spolupracovníků. Nemusíte nabízet, doporučovat, prosit, aby byli tak moc hodní a také si chtěli vydělat. Nemusíte běhat po schůzkách, na které zájemci vůbec nepřijdou nebo přijdou, ale ani pořádně neposlouchají, co jim vlastně chcete říct.
Základní počet lidí, které je třeba do těchto projektů získat, je 2. Slovy - dva lidi, nic víc. A kdo nezná 2 lidi, kteří také potřebují peníze, kteří také mají zájem se zabezpečit na horší časy?

3. odměny dostáváte opakovaně stále znovu za jednou vykonanou práci - doporučení 2 lidí.

Všechny projekty mají jedno společné - patří obchodním společnostem, které se snaží zvýšit svůj prodej i v oblasti zboží, které nepatří do denní spotřeby.
A uplatńují pro to systém, který má u všech společností stejný základ. Geniální systém, který jim zvýší prodej, a nám, klientům, pomůže si královsky vydělat.

Není to MLM, kde je někdo stále nahoře a ti ostatní na něj pracují. Jedná se o cyklický marketing, kde mají všichni stejnou možnost. Každý dostane stejnou odměnu a pak se vrátí na začátek a čeká, až na něj znovu přijde řada.